tisdag 24 september 2024

Aneby

Onsdagen den 13 november kommer Carling family och Gunhild till Aneby konserthus! Biljetter på nortic.se

Halmstad

Carling family och Gunhild kommer till Halmstad! Första gången på Dramatologen! 珞 biljetter: nortic.se https://nortic.se/ticket/show/248787

Gnosjö

Carling family med Max, Ulf, Petronella, Aina i spetsen kommer till Gnosjö!!! biljetter köpes nortic.se https://nortic.se/ticket/event/61527

onsdag 4 september 2024

Kosovo

Max och Gunhild gjhorde en sensationell visit i Kosovo. Värdar var Balkan Power Big Band, ett otroligt välklingande storband. Detta storband var sammansatt av 6 st musiker från Kosovo, däribland den otrolige dirigenten Edon Ramadani, 5 musiker från Bulgarien, 4 st från Nordmakedonien och 3 st från Albanien. Det var verkligen riktiga eldsjälar. Jazzfestivalen , Mitrovica Jazzfest, spelade för andra året. Första året var Richard Bona huvudgäst, och andra året Gunhild. Gittaristen var till vardags violonist i Makedoniens operaorkester. Kosovo hade inget eget operahus, men en spirande grupp av intresserade finnes. Kosovo är ett bergsland utan tillgång till kust. Jazzfesten berskrevs av lokal media som väldigt lyckad, och ett flertal ambassader i trakten närvarade.
Scenen var på stora torget i Mitrovica, en vacker stad...
Från den fantastiska konserten, där storbandet hade övat in Gunhilds kompositioner och arrangemang. Även Bag pipe blues var med!
Flygresan hem gick över Skopje i Makedonien, mitt i natten. Flyget gick sedan via Zagreb i Kroatien till Kastrup.

Krapperup

Mycket trevlig konsert på Krapperup! Årets konsert på Krapperup gav flera nya inslag. Gunhild spelade på sin tvärflöjt och Max använde Dulcianen i den av Gunhild komponerade Dulciankonserten. För övrigt var det både trumsolo av Ulf och sång av Idun!
Gunhild använde flöjten i bl a 'Caravan'...
Gustav balanserade på stolar
Gunhild hade komponerat en melodi för blockflöjt och fiol
Dulcian rag!
Håkan var mycket koncentrerad på harmonierna i den nya kompositionen!

Malmöfestivalen

Fullt ös när Carling family spelade i swingtältet opå Malmöfestivalen.

Båstad

Carling family spelade den 1ste augusti på kyrkbacken i Båstad!

Danmark